VIDEO // Moment INTIM la Oscar 2019: Interpretarea piesei „Shallow” de către Lady Gaga şi Bradley Cooper a stârnit valuri de comentarii

29

La două ore după începerea ceremoniei premiilor Oscar, Lady Gaga şi Bradley Cooper au interpretat împreună faimosul cântec „Shallow”, din filmul lor „A Star Is Born”, transmite Variety.

Lady Gaga şi Bradley Cooper au cântat împreună la Oscar au lăsat fanii fără cuvinte

Lady Gaga şi Bradley Cooper au surprins audienţele când s-au urcat pe scena galei Oscar, pentru a interpreta un cântec, fără a fi prezentaţi de nimeni. Gaga s-a aşezat la pian, în timp ce Bradley a stat pe un scaun lângă aceasta. Peste câteva minute acesta s-a aşezat alături de Gaga la pian.

Citește și: OSCAR®2019. Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

Utilizatorii de pe reţeaua de socializare Twitter au fost lăsaţi fără cuvinte, dar nu pentru mult timp, pentru că „spectacolul” celor doi a stârnit un val de comentarii. „Nimeni nu a anunţat că vor veni pe scenă! Ce se întâmplă?”, „Stau aici şi mă gângesc cât de apropiate sunt feţele lor” sau „De ce m-am ridicat dintr-o dată în picioare să-i aplaud?” sunt unele dintre comentarii.

Citește și: OSCAR® 2019. Vedetele cel mai prost îmbrăcate de pe covorul roșu

La scurt timp după „spectacol”, Gaga a câştigat premiul pentru Cel mai original cântec, aceasta primind ropote de aplauze. Lungmetrajul „A Star Is Born” a fost nominalizat la alte şapte categorii, printre care Cel mai bun film şi Cel mai bun actor.

Ediţia de anul acesta a galei Oscar a avut loc fără o gazdă oficială, iar momentele din timpul ceremoniei au fost prezentate de mai multe vedete, fiind pentru prima dată când se întâmplă acest lucru în ultimii 30 de ani.