Traian Băsescu a explodat în direct! Dezvăluiri șoc despre Firea: „Mă mănâncă țânțarii”

64

Fostul președinte, Traian Băsescu, a explodat în direct. Acesta a făcut dezvăluiri șoc despre Gabriela Firea și a lansat un atac fără precedent la adresa edilului. A a acuzat-o că se face vinovată de degradarea Bucureștiului.

Fostul președinte a acuzat Primăria că nu s-a făcut nicio stropire împotriva insectelor. „Sunt furios că mă mănâncă ţânţarii. Ţi-ai asumat că faci compania asta de luptă împotriva insectelor, a ţânţarilor, ai făcut-o, dar nu s-a făcut nicio stropire a Bucureştiului”, a declarat Traian Băsescu, la Digi24.

Firea a fost criticată și pentru că nu a făcut niciun proiect mare de infrastructură. „Ai dus 1.000 de pensionari în Grecia în vacanţă, ai înfiinţat 21 de companii, cu care ai cheltuit în DOI ani peste 400 milioane de euro şi te plângi că n-ai bani la buget. Ai Administraţia Drumurilor şi ai făcut şi o companie de drumuri a Primăriei, care împrumută utilaje de la Administraţia Drumurilor ca să facă treaba. Din păcate Bucureştiul s-a degradat în mandatul doamnei Firea. Mie mi-a fost uşor să îi fac o ridicare, mi l-a lăsat (Viorel, n.r.) Lis plin de chioşcuri, plin de câini, a fost uşor să se vadă ceva, dar şi la dânsa se putea vedea…”, a comentat Băsescu.

Citește și: Declarația Unica 2019: Răspunsuri ANAF pentru PFA, dividende, agricultură

Fostul șef al statului a fost de părere că, în ciuda celor susținute de Firea,  există bani doar că sunt prost administrați „Bugetele Primăriei Capitalei în tot mandatul doamnei Firea au fost tot timpul peste un miliard de euro, degeaba spune că are bugetul mic. Anul acesta este cel mai mare, 1,47 miliarde euro. Este un oraş prost administrat. Cum să umperi  400 autobuze Diesel, fie ele şi Euro 6, pentru un Bucureşti poluat. Abia pe urmă îţi dă prin cap să treci pe combustibil mixt. Cum să nu iei autobuze eletrice în Bucureşti”, a precizat Băsescu.