SOSIILE lui Kim Jong-un şi Donald Trump au ajuns la SUMMIT. Cei doi s-au ÎMBRĂŢIŞAT şi au dat INTERVIURI

53

Apariţia sosiei lui Kim Jong-un, expulzat chiar astăzi din Vietnam înaintea summitului Kim-Trump, a făcut mare vâlvă, iar imitatorul lui Donald Trump a fost autorizat să rămână, dar să nu apară în public.

Sosia lui Kim Jong-un a fost reţinută în Vietnam în preajma summitului dintre liderii nord-coreean şi american. El a fost expulzat chiar astăzi, luni, 25 februarie. Howard X şi imitatorul preşedintelui american, Russel White, au pus în scenă vineri propriul lor summit în centrul capitalei vietnameze. Zece poliţişti s-au prezentat la sediul unei televiziuni locale unde cei doi dădeau interviuri, cerându-le să-şi înceteze apariţia la televizor.

”Am fost născut aşa: cu acelaşi cap ca al lui Kim Jong-un, acesta este delictul adevărat”

În timpul unui briefing de presă, astăzi de dimineaţă, la hotelul unde locuia, Howard X, rezident în Hong Kong, a considerat ca anormal motivul pentru care regimul comunist vietnamez îl expulzează: ar fi avut viza non conformă. ”Adevăratul motiv al expulzării mele este că mama m-a născut cu acelaşi cap ca al lui Kim Jong-un, aceasta este adevărata” a declarat el înainte de a fi urcat la bordul unei maşini însoţit de trei vietnamezi în uniformă.

Citește și: VIDEO // Kim Jong-un a ajuns în Vietnam pentru summit-ul cu Trump, fiind întâmpinat cu gardă de onoare şi cu covor roşu

Imitatorul lui Donald Trump, originar din Canada, a primit însă permisiunea de a rămâne, dar fără să apară în public arătând exact ca preşedintele, bronzat şi cu coafura specifică doar lui.. ”Cred că adevăratul Donald Trump are simţul unorului, fiindcă imitatorul lui încă se află aici. Sau poate că n-are bani de bilet de avion până în Canada”, a glumit Howard X, denunţând regimul autoritar de la Hanoi, ca pe ”un Stat cu partid unic, fără niciun pic de simţ al umorului”.

Cei doi bărbaţi s-au îmbrăşişat în faţa recepţiei de la hotel, unde sosia lui Donald Trump i-a cărat bagajele lui Howard X, în faţa camerelor de luat vederi ale jurnaliştilor.

Howard X avusese deja probleme în iunie trecut când a apărut la Singapore înaintea summitului Trump-Kim: a fost reţinut de forţele de securitate ale aeroportului şi i s-a recomandat să stea departe de locurile unde se desfăşura summitul. I s-a permis, totuşi, să intre pe teritoriul oraşului-Stat.

Adevăraţii Kim Jong-un şi Donald Trump, sunt aşteptaţi să se întâlnească miercuri şi joi la Hanoi pentru a da substanţă declaraţiei vagi despre denuclearizare, din prima întâlnire din Singapore, din iunie trecut, notează 20 Minutes.