Rareș Bogdan rupe tot! Cum poate da lovitura fatală PSD-ului: Firea nu ar avea nicio șansă

53

Europarlamentarul liberal, Rareș Bogdan, rupe tot. Fostul jurnalist poate da lovitura fatală celor de la PSD. Sunt cifre devastatoare pentru social democrați.

PNL a dat marea lovitură cu Rareș Bogdan. Acesta a deschis lista liberalilor la europarlamentare și a reușit să ducă PNL-ul pe primul loc. Deși a spus-o în nenuărate rânduri că nu vizează o altă funcție important, sondajele sunt edificatoare.

Acesta a fost măsurat într-un sondaj recent, iar cifrele sunt devastatoare pentru cei de la PSD.„Dacă alegerile locale ar avea loc duminica aceasta, pentru care dintre următorii candați la Primăria Municipiului București ați vota?”, este întrebarea pusă în sondajul Curs.

Citește și: Summit UE pentru marile numiri: târguielile continuă la Bruxelles

După cum era de așteptat, Gabriela Firea conduce cu 31% din voturi, dar surpriza vine de pe locul 3. Rareș Bogdan are 23% deși nu și-a manifestat intenția de a candida. Pe locul secund este candidatul celor de la PLUS, Vlad Voiculescu. Acesta ar fi votat de 27% dintre bucureșteni. Nicușor Dan care și-a încercat deja de două ori norocul la alegerile pentru Primăria Capitalei ar întruni 6% din sufragii. Se vede clar că dacă Opoziția ar avea un candida unic, ar câștiga fără probleme Primăria Capitalei.

Sondajul a fost realizat de Curs în iunie 2019.