OSCAR®2019. Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

38
Foto: Jennifer Lopez Gulliver/Getty Images

Ca în fiecare an, ţinutele de pe covorul roşu au cuprins toate stilurile, de la clasic la controversat. Costumele nu au fost exclusiv pentru domni, iar unii actori au venit îmbrăcaţi la gala premiilor Oscar în ţinute care păreau foarte feminine. Au dominat culorile pastelate şi materialele strălucitoare, cum era de aşteptat pentru cea mai importantă seară a lumii filmului.

Glenn Close – actriţă: Este făcută de Wes Gordon de la Carolina Herrera. A făcut-o special pentru mine. Are patru milioane de paiete. Patru milioane de paiete, dragii mei! Şi cântăreşte 19 kilograme. 19 kilograme! Aşa se vine la Oscaruri.

Foto: Jason Momoa și Lisa Bonet / Gulliver/Getty Images

Citește și: OSCAR® 2019. Vedetele cel mai prost îmbrăcate de pe covorul roșu

Jason Momoa – actor: Este prima oară la Oscaruri. Mă rog, prima oară pentru mine.

  • V-aţi îmbrăcat în aceeaşi culoare în seara asta. A fost intenţionat?

Lisa Bonet – actriţă: Avem onoarea să purtăm Karl Lagerfeld. A făcut personal smokingul lui Jason. Iar aceasta este din ultima sa colecţie pentru Fendi.

  • Este foarte frumos. Ce mod minunat de a-l omagia în această seară.
Foto: Jennifer Lopez Gulliver/Getty Images

Citește și: OSCAR® 2019. Lista câștigătorilor. „Green Book” – cel mai bun film, Rami Malek și Olivia Colman – cei mai buni actori

  • Miss Jennifer Lopez! Uitaţi-vă la atitudine. Va împlini 50 de ani anul acesta şi spune întregii lumi că împlineşte 50 de ani şi că asta e grozav. Serena Williams arată mereu uluitor. Ce culori! Îmi place această siluetă în formă de clepsidră. Iar Emma Stone, care arată ca Barbarella. Michelle Yeoh este într-o rochie de bal iridiscentă, inspirată din epoca victoriană. Aşa se vine pe covorul roşu.
Foto: Emma Stone Gulliver/Getty Images
  • A plutit pe covor într-o rochie de şifon galbenă, ca de prinţesă, cu un decolteu minunat. Părea că se distrează. Asta înseamnă o victorie. Îmi place şi părul ei.
  • Pare că urmează tendinţa pe care o vedem acum. Multe culori pastelate. E delicată, e drăguţă, rochia are ceva romantism, e asimetrică, e în culoarea spumei mării.

Citește și: VIDEO // OSCAR 2019: Momentul în care Rami Malek a căzut de pe scenă. Actorul din „Bohemian Rhapsody” a avut nevoie de intervenţia medicilor

  • Multe femei au purtat pantaloni pe covorul roşu, dar Melissa McCarthy a adus ceva în plus cu acea pelerină de mătase.
Foto: Melissa McCarthy Gulliver/Getty Images
  • Adam Lambert deschide Oscarurile cu Queen. Când te gândeşti la asta, aş fi vrut să poarte ceva mai strălucitor, mai îndrăzneţ, flamboiant. Dar poartă ceva prea discret pentru gustul meu.