LISTĂ BOMBĂ de candidați ai PNL la europarlamentare. Un liberal marcant primește o LOVITURĂ în plex

26

Liberalii au construit o listă provizorie cu candidații lor la europarlamentarele din mai. Surprizele se țin lanț pentru un liberal de frunte și intră în cărți o vedetă media.

Crin Antonescu, unul dintre primii liberali care și-au depus candidatura la europarlamentare, nu mai intră în calculele PNL pentru alegerile europarlamentare. Totuși, șanse mari pentru un loc eligibil are soția sa, Adina Vălean, europarlamentar la al treilea mandat. ​

Citește și: Negocieri la SÂNGE în PNL. Bătaie pe locuri ELIGIBILE în lista pentru alegerile europarlamentare. Ce nume noi apar pe listă

Pe lista PNL, care va fi lansată, cel mai probabil la începutul lunii martie, se regăsesc pe locuri considerate eligibile, Mircea Hava, primar în Alba Iulia, Siegfried Mureșan, eurodeputat, Vasile Blaga, fost președinte al partidului, Cristian Bușoi, lider la PNL București, Daniel Buda, europarlamentar, Gheorghe Falcă, primar al Aradului, Dan Motreanu, fost parlamentar, sau Marian Jean Marinescu, europarlamentar, potrivit HotNews.

Nu s-a luat încă o decizie cu privire la cine va deschide lista, existând posibilitatea cooptării pentru această poziție a jurnalistului Rareș Bogdan.

Mă bucur dacă cineva s-a gândit la mine, sunt flatat. Pentru un bărbat care este interesat de destinul țării sale, nimic nu poate fi mai onorant decât să o facă în umbra Brătienilor, visând la realizările lor. Însă eu sunt jurnalist şi îi sprijin cu drag de aici. Am văzut că există idei de atragere a unor oameni din zona Dreptei, testarea sociologică a unor personaje/personalități/indivizi și cam atât. Dar eu sunt jurnalist și nimic altceva. Doresc să rămân în această zonă în urmatoarea perioadă”, a scris pe Facebook Rareș Bogdan.