Elena Udrea ar fi revenit în România

47
Foto: Hotnews

La aproape un an și jumătate de la fuga sa din țară, Elena Udrea ar fi revenit în România, potrivit Antena 3 și Digi 24.

Surse apropiate Elenei Udrea au precizat, duminică, pentru Mediafax, că fostul ministru a plecat din Costa Rica spre Europa.

De asemenea, omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a precizat că Udrea ar fi anunțat apropiații din Costa Rica despre o plecare la Londra.

„Din informațiile noastre – în sensul că nu a vorbit cu nimeni, din ce știm noi – ea trebuia să se îmbarce pentru Londra. Ea trebuia să se îmbarce pentru Londra și să se întoarcă în Costa Rica. Dar faptul că poza a surprins-o împreună cu mama și copilul ei a schimbat planul de acum 2-3 zile. (…) Din punct de vedere al legii din Costa Rica, ea nu are voie să se întoarcă în țara de origine. (…) Din zvonurile din Costa Rica ce știu eu, intenția ei nu mai era să stea (în Costa Rica, n.r.), intenția ei era să renunțe la aplicația de refugiu și să se întoarcă în România în ideea în care ea spune că nu mai are nicio treabă cu legea și nici că cei din România i-ar pregăti ceva gen Radu Mazăre, să scoată din sertare nu știu ce. (…) Dacă este în avionul de Londra, vă dau scris că se întoarce în Costa Rica”, a declarat omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, apropiat al lui Udrea și care a trăit mai mulţi ani în Costa Rica.

Citește și: Rareș Bogdan rupe tot! Cum poate da lovitura fatală PSD-ului: Firea nu ar avea nicio șansă

Precizările vin după ce Antena3 a prezentat imagini cu Elena Udrea într-un avion.

Fostul ministru se află în Costa Rica de la începutul anului 2018.

Elena Udrea a fost arestată, în octombrie anul trecut, (odată cu Alina Bica) în Costa Rica din 3 octombrie, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României.

Însă au fost eliberate în preajma Crăciunului, după decizia CCR privind completurile de 5 judecători.