Desenul obscen cu care a fost întâmpinat Donald Trump în Marea Britanie

18
FOTO: Twitter

Nu toată lumea este încântată de vizita oficială a lui Donald Trump în Marea Britanie.

O organizație care luptă pentru protejarea mediului și pentru conștientizarea schimbărilor climatice, Born Eco, a publicat online imagini cu un desen realizat pe un câmp din Londra, prin care a vrut să-i transmită un mesaj lui Donald Trump. Mai multe imagini găsiți în galeria foto a acestui articol!

Membrii organizației au desenat pe un teren înverzit un penis alături de cuvintele ”Oi Trump!” ( n.r. Hei, Trump!). Mesajul obscen a fost realizat chiar pe direcția de zor la aterizarea pe aeroportul Stansted din Londra unde a sosit președintele american.

Pe câmpurile de lângă aeroport a mai fost desenat un urs polar imens și mesajul ”Schimbarea climatică este reală”, aluzie la faptul că Donald Trump și-a exprimat în repetate rânduri ”dubiile” privind schimbările climatice și a scos SUA din Acordului de la Paris privind schimbările climatice. Pozele au fost publicate de Born Eco pe Twitter și s-au viralizat.

Citește și: Donald Trump face o vizită de stat în Marea Britanie. Primarul Londrei: Trump este un fascist al secolului XX

Trump îl numeşte pe primarul Londrei ”un ratat desăvârşit”

Chiar înainte să ajungă pe tărâm britanic, Trump a lansat un atac la adresa primarului Londrei, Sadiq Khan, ca răspuns la faptul că acesta a criticat guvernul britanic pentru decizia de a-l primi într-o vizită de stat pe preşedintele american.

„Sadiq Khan, cel care a făcut o treabă foarte slabă ca primar al Londrei, a fost obraznic faţă de preşedintele Statelor Unite, de departe cel mai important aliat al Regatului Unit”, a scris Trump pe Twitter chiar înainte ca Air Force One să aterizeze pe aeroportul Stansted, în apropiere de Londra. „Este un ratat desăvârşit care ar trebui să se concentreze pe infracţiunile din Londra, nu pe mine”, a adăugat Trump.